28 juli, 2014

NIEUWS/BLOG.

20140417_112424

Het is zomer!!

En deze week ga ik ook genieten van een weekje rust! Alhoewel, morgen ga ik en leuke markt bezoeken waar ik opzoek ga naar mooie, nieuwe kralen.Verder laat ik de boel heel even de boel! Bestellingen worden wel verwerkt maar pas na drie augustus verzonden….een beetje geduld is dus een schone zaak
Op mijn facebook pagina vind je nog mooie fotoos van de nieuwste oorbellen die ik gemaakt heb maar nog niet op mijn website staan!

Eventueel kan je ook via de facebook pagina bestellen. stuur me een privé berichtje en im zorg daar alles zo spoedig mogelijk naar je toegezonden wordt.
Ivm vakantie na drie augustus!

Veel kijk plezier!
Groetjes Tanja

Lijkt het je leuk om een sieraden party te geven? stuur me een berichtje en we kunnen de mogelijkheden bekijken.

ZOMERTRENDS!
Felle pastels zijn helemaal hot deze zomer. Net als ETHNIC MASH-UP. Een mix van Folkloristische prints, Afrikaanse motieven en Ibiza style of een combinatie daarvan. Lekker druk dus maar dat hoeft niet…. je mag zo’n trend natuurlijk altijd naar eigen inzicht invullen. Houd het bijvoorbeeld RUSTIG door je sieraden goed op elkaar af te stemmen en één basis kleur aan te houden….

In ieder geval wordt 2014 een KLEURRIJK  jaar en daar houden wij van!

groetjes Tanja

 

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *